[Launcher] Problem z uruchomieniem
Tenshi
abominacja



Weryfikator

Posty: 480
Tematy: 17
Lut 2015
555
Slytherin
#1
Specyfikacja techniczna komputera: Windows 7 home premium, 3 GB RAMu, Procesor Intel® Core™ i3 CPU M330 @ 2.13GHz
Wersja systemu: 32-bitowy system operacyjny
Opis problemu: Po pobraniu launchera i zainstalowaniu wszystkiego muszę wybrać launcher, którego używam a nie wyświetla mi się żaden.
SS:
[Obrazek: 7754b57552c74f805fb71c9528fe5e74.jpg]
[Obrazek: 1aaa61035004ddec78a932ea1db2a061.jpg]
[Obrazek: e6ce12599f471026db08c3ce186f10fd.jpg]
Remy
Azkaban




Posty: 116
Tematy: 1
Sie 2015
Ravenclaw

#2
Możesz tam wczytać dowolny launcher do Minecrafta, ja korzystam z SKlaunchera. Tylko trzeba wejść tam, gdzie dany launcher się znajduje i go ustawić. (w polu Look In wchodzisz w lokalizację launchera) Możesz trzymać launcher w np. własnoręcznie stworzonym folderze launcher w .minecraft.
Tenshi
abominacja



Weryfikator

Posty: 480
Tematy: 17
Lut 2015
555
Slytherin
#3
No jak już mi się launcher włączył to pod koniec ładowania za każdym razem mam to:
[Obrazek: uP3wTCm.png]
Tenshi
abominacja



Weryfikator

Posty: 480
Tematy: 17
Lut 2015
555
Slytherin
#4
@Refresz
em411
Head Administrator



Head Administrator

Posty: 363
Tematy: 61
Gru 2014
793
Hufflepuff
#5
O architekturze 32 bitowej pisałem już wiele razy, krótko mówiąc, nie pozwala przypisać minimalnej, wymaganej przez nas ilości RAM'u do minecrafta.
Tenshi
abominacja



Weryfikator

Posty: 480
Tematy: 17
Lut 2015
555
Slytherin
#6
Czyli co mam zrobić lol?
Rainkooli
Czarodziej




Posty: 1,985
Tematy: 0
Gru 2014
224
#7
Gracz już gra na serwerze. Zamykam, przenoszę.



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten temat 1 gości



Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Theme by XSTYLED modified by Hapel Dev Team © 2015-2021.