TestingNow
Robotyczny czarodziej
Tematy: 48
Kwi 2017
428
Slytherin
02.08.2017 23:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2017 13:05 przez TestingNow. Edytowano w sumie 5 razy.)
Swego czasu zacząłem pisać opowiadanie mojego ulubionego shipu w realiach Hapla. Może kiedyś będę je kontynuował czy coś. O dziwo jestem asem...
Chciałbym podziękować za wsparcie SZIRO oraz DŻEDIEMU podczas pisania.
⛲Eviva l'arte. Wasze życie nic nie warte.⛲
TestingNow
Robotyczny czarodziej
Tematy: 48
Kwi 2017
428
Slytherin
Ja wiem, ja wiem. Nie możesz się doczekać kolejnego rozdziału, którego i tak pewnie nie będzie

.
⛲Eviva l'arte. Wasze życie nic nie warte.⛲
Hachi
Szczęśliwa ósemka
Tematy: 30
Paż 2015
396
Slytherin
Przeczytałam początkowo pierwszą stronę i mam wrażenie, że obudziłam się w środku historii, nie wiedząc co się dzieje, ani jaki to ma sens. Takie historie nie są proste do napisania, a już tym bardziej gejowskie "fanfiction". Nie chodzi mi, że to jest jakieś niesmaczne, jednakże opisy, jeśli już jakieś wstawiasz, niech mają jakikolwiek wydźwięk, aby nie była to sucha charakterystyka. Narracje z pierwszej osoby są w sumie dobre, jednakże nie ma w nich nawet przemyśleń postaci, które kreujesz. To jest coś w stylu "wstaję, idę zjeść, sram, jem kolację, idę spać".
Niech ukaże się tam jakikolwiek język literacki, wybujałe słowa, które zrozumie osoba czytająca, jak i autor opowiadania użyje go w odpowiednim miejscu. Te zdania są takie... Biedne. Jakbyś pisał to "naodwalsię", żeby tylko było wstawione tutaj, na forum. Bez ładu i składu.
Xaroyu
do końca lipca mam wakacje i mnie nie ma
Tematy: 9
Sie 2015
Ravenclaw
03.08.2017 00:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2017 00:22 przez Xaroyu. Edytowano w sumie jeden raz.)
Fajowe dawac wiecej
Xahias
Czarodziej
Tematy: 10
Lip 2016
65
Okk, kontynuuj. Czuje ogromną Czakrę, wypływającą z Tego opowiadania